CsodaCsokor

Laky Zsuzsi, a CsodaCsokor arca

Amit én gondolok, más, mint amit a Blikk ír...

2015. június 08. - CsodaCsokor

Szombat este Zsuzsi a Miss Universe Hungary döntöjére volt felkérve zsűritagnak - egy számára igazán hiteles szerepben, hiszen 2003-ban Magyarországot képviselve nyert "nekünk" versenyt, ezzel is tovább víve a magyar nők hírét, akik híresen szépek és izgalmasak.

Zsuzsi szombat este nagyon csinos volt a Benes Anita által tervezett Daalarna ruhában, bár erről egymásnak ellentmondó cikkek születtek az elmúlt 2 napban.

Most leírom én is, miért kértem fel Zsuzsit a CsodaCsokor arcának:

Menyasszonyok számára készülő örökcsokrokat hitelesen csak olyan emberrel lehet reklámozni, aki komoly értékeket képvisel. Zsuzsi botrányoktól mentes, boldog házasságban él. Pont olyanban, amilyenre mindannyian vágyunk, amikor arra készülünk, hogy kimondjuk azt a bizonyos "igen"-t.

Ő az igazán fontos értékekre fókuszál, mint  a két gyönyörű kislányának a boldogsága. Talán "celeb" értékrenddel, "fotelkommentelők" számára unalmas lehet, de mi nők, mind, amikor férjhez megyünk, szerelemre, egészséges és szép gyerekere vágyunk, egy családra, akikkel boldogok lehetünk.

Minden kedves esküvőjére készülő menyasszonyomnak kívánok olyan szép családot, amit Zsuzsinak és Gusztinak sikerült felépítenie!

8_o_laky_miss_europa-mti-a.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csodacsokor.blog.hu/api/trackback/id/tr927527844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása